BONTE Bakstenen Steenstrips bij Andrea de Groot (Livinghip)
maart 14, 2023
BONTE Bakstenen Steenstrips bij Andrea de Groot (Livinghip)
maart 14, 2023
Alles

BONTE Antieke IJsselsteen

Project Huizedop


Bij Judith thuis hebben wij onze BONTE Antieke IJsselsteen mogen plaatsen om een authentieke bakstenen look te creëren met onze steenstrips in beide de huiskamer en op de zolder, ook wel de ‘woman cave’ ;).

Dat smaakte naar meer, want na de aanvulling van onze Mediterrane Wand op het assortiment, is deze gebruikt om het tuinhuis een fijne zomersfeer te geven.

In 2018 hebben wij een wand in de huiskamer van Judith mogen transformeren (zie haar blog), wat sindsdien meebeweegt met al haar interieurveranderingen, en niet verveelt! Het brengt een rustiek randje aan de ruimte en is een echte eyecatcher.

Een aantal jaar later, in 2021, hebben we ook de nieuwste steenstrips in ons assortiment, de BONTE Mediterrane Wand, geplaatst in het tuinhuis. Onze authentieke steenstrips zijn namelijk niet alleen prachtig binnen, maar ook zeker geschikt voor buiten! Ze kunnen prima tegen een stootje én het Nederlandse klimaat 😉 Ondanks dit, waan je je met de Mediterrane Wand écht even in het zonnige zuiden, en breng je het vakantiegevoel zo mee naar je achtertuin!

Kort hierna volgde de zolder (of zoals Judith het noemt; de Woman Cave!). Steen voor steen hebben we een prachtig contrast gecreëerd in deze ruimte, wat ontzettend veel sfeer brengt.


Bekijk meer foto’s of doe inspiratie op via Judith haar eigen website, Instagram, of Pinterest!