BONTE® Antieke IJsselsteen (RAW)

De BONTE® Antieke IJsselsteen is een steensoort gebaseerd op een typisch oude Nederlandse IJssel-formaat baksteen.

Het is een slank ogende steen die zeer goed in verschillende projecten is in te passen. Doordat deze serie zeer uitgebreid is, zijn er veel uitstralingen te bereiken. Een strakke look kan bereikt worden door enkel de rechte/strakke IJssel stenen te gebruiken en strak af te voegen.  Echter, wilt u een authentieke afgeleefde wand, dan kunt u los met de RAW stenen die wij in deze collectie hebben.

Reparatiestukken, schadestukken alles wat uw fantasie u ingeeft is maakbaar! De stenen worden in onze fabriek met de hand gegoten en gekleurd, en met de overvloed aan mallen van deze steenserie zult u begrijpen dat u geen gelijke stenen zult tegenkomen. De stenen zijn ook bewust gemaakt in variabele afmetingen en dieptes, hierdoor kunt u een zeer realistisch resultaat bereiken.

De BONTE® Antieke IJsselsteen is geschikt voor zowel gebruik binnen als buiten. De stenen zijn onderhoudsvrij, vocht- en vuilwerend, u heeft er jaren plezier van.

De BONTE® Antieke IJsselsteen hebben wij normaal gesproken op voorraad in ons magazijn. Grote of speciaalwerk projecten dienen echter wel ruim op tijd besteld te worden.