BONTE® Bodega Mix

De BONTE® Bodega Mix is robuust en in staat een authentieke sfeer creëren. Een oud chateau, een rustieke bodega, of (en helemaal van nu) Ibiza-style.

Bij deze steen is het vooral een zaak van durven en kleurkeuze. Wij produceren deze steen in meerdere kleurmelanges van antracietgrijs tot crème beige. Deze melanges kunnen zowel los als gemengd gebruikt worden. Plaatsing kan met of zonder voeg. En elke keuze geeft in ieder geval altijd een prachtig resultaat. De steen is sfeervol en tijdloos, passend bij modern en klassiek.

De stenen worden in onze fabriek met de hand gegoten en gekleurd. Deze serie heef een ruim scala aan verschillende stenen die ook elk weer verschillend van diepte zijn. Een realistisch resultaat is dan ook een garantie. De BONTE® Bodega Mix is geschikt voor zowel gebruik binnen als buiten. De stenen zijn onderhoudsvrij, vocht- en vuilwerend.

Deze serie leent zich ook uitstekend om gecombineerd te worden met andere steensoorten van ons. Denk eens aan de BONTE Volcano Stone of de BONTE® Templar Stone om een nog uitgesprokener resultaat te verkrijgen.

De BONTE® Bodega Mix hebben wij vaak op voorraad in ons magazijn, maar iet altijd in alle kleuren.  Grote of speciaalwerk projecten, of een speciale kleur dienen echter wel besteld te worden.