BONTE® Old Dutch Brick (RAW)

De BONTE® Old Dutch Brick is een steensoort met een lange historie. Gebaseerd op een antieke oude kloostermop die nu origineel nog enkel in zeer oude gebouwen is terug te vinden.

Deze robuuste steen gaat zo’n 500 jaar terug. Grote wanden worden imposant met een wandbekleding met deze authentieke steenstrip. Het zijn joekels van stenen die ooit stuk voor stuk met de hand gemaakt werden. Daarom waren ze ook niet altijd maatvast, wat wij terug hebben laten komen in een variabele hoogte van 5-7 cm.

We hebben veel zorg aan deze prachtige serie besteed en eenmaal geplaatst zal u overtuigd zijn van de stoere bijna indrukwekkende sfeer die deze steen met zich meebrengt. Ook de variatie van rechte stenen, koppen, platte stenen en de effecten met de RAW stenen, maken dat de mogelijkheden oneindig zijn.

Ook is aan de realistische dieptewerking gedacht door niet alle stenen dezelfde dikte mee te geven. Met de hand gegoten en gekleurd composiet graniet staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en een minimum aan benodigd onderhoud. Toepassingen kunnen zowel binnen als buiten zijn. Geen zorgen, de stenen zijn vocht- en vuilwerend en wanneer echt nodig niet bang voor een goede schrobbeurt!

De BONTE® Old Dutch Brick hebben wij normaal gesproken op voorraad in ons magazijn. Grote of speciaalwerk projecten dienen echter wel ruim op tijd besteld te worden.