BONTE® Oud Hollands Bont

De BONTE® Oud Hollands Bont is dé DIY steen in ons assortiment.

Deze steen hebben wij speciaal ontwikkeld voor de klanten die zelf een brickwall willen maken. Aan kwaliteit doet deze steensoort zeker niet onder voor onze andere series. Ook hiervoor gebruiken wij een composiet graniet combinatie.

Door de hardheid van de steen is een stootje geen probleem, geen deuken of beschadigingen. Wilt u echter iets ophangen aan de wand, dan moet er wel een boormachine aan te pas komen in plaats van een punaise.

Met een dikte van 2cm per steen denken wij nog steeds een kwalitatief en decoratief mooie steen te hebben, maar die eenvoudiger te plaatsen is dan bijvoorbeeld onze BONTE® Antieke IJsselsteen.

Het steenwerk heeft een prachtige kleurmelange van rood en aardetinten en kan decoratief zowel strak als RAW afgewerkt worden. De prijsstelling van deze “basic” brick hebben wij kunnen reduceren, zonder tekort te doen aan de kwaliteit waar wij voor staan. Wij geven vooraf een duidelijke instructie over hoe te werk te gaan en wij blijven ondersteunen tot het eigen gemaakte resultaat voor de klant bereikt is. DIY nemen wij niet zo nauw, een beetje hulp van ons mag best.

De BONTE® Oud Hollands Bont hebben wij normaal gesproken op voorraad in ons magazijn. Grote of speciaalwerk projecten dienen echter wel ruim op tijd besteld te worden.